03/12/2020
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 - 12:14

Μπεχαράνο: «Νιώθω καλά στη Λαμία, επιστρέφουμε σιγά σιγά στον ιδανικό ρυθμό»

Ο Βολιβιανός ποδοσφαιριστής μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του

Ο Ντάνι Μπεχαράνο αποτελεί σημείο αναφοράς στη Λαμία και σύμφωνα με τα όσοα δήλωσε στο eldeber.com.bo, νιώθει και ο ίδιος καλά στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Βολιβιανός έδωσε συνέντευξη στο εν λόγω Μέσο της πατρίδας του, όπου τοποθετήθηκε για το μέλλον του λέγοντας ότι «πάντα στοχεύω για περισσότερα. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως αυτή τη στιγμή νιώθω καλά και στη Λαμία, όπου έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Θα το χαρώ και θα κάνω τα πάντα».

Αναφορικά με τη γενική κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώθηκε λόγω κορωνοϊού, ο 26χρονος χαφ ανέφερε πως «οι πρώτες δύο με τρεις εβδομάδες της καραντίνας ήταν δύσκολες γιατί δεν επιτρεπόταν να βγούμε στον δρόμο και ο καθένας έκανε τις προπονήσεις που έστελνε το τεχνικό επιτελείο. Από την τέταρτη βδομάδα χαλάρωσαν τα μέτρα γιατί δεν υπήρχαν πολλά κρούσματα και μας επιτρεπόταν να βγούμε και να τρέχουμε μια ώρα για να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

Πέρασε πολύ καιρός χωρίς να ακουμπήσουμε μπάλα και αυτό μας πήγε πίσω, όμως με τη δουλειά που γίνεται με την επιστροφή μας στο γήπεδο σιγά σιγά επιστρέφουμε στον ιδανικό ρυθμό. Κάναμε τα τεστ για τον κορονοϊό και ξεκινήσαμε προπονήσεις, αρχικά σε μικρά γκρουπ των τεσσάρων και πέντε παικτών. Δεν υπήρξε κάποιο θετικό δείγμα στους παίκτες των ομάδων. Πιστεύω πως αυτό βοήθησε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να υπάρχει η δυνατότητα για την επανέναρξη της σεζόν».

Ο Βολιβιανός μίλησε και για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, τονίζοντας πως «θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ για να καθοριστεί ο τίτλος και οι ομάδες που θα βγουν σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, και επίσης τα πλέι άουτ για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, όπου δυστυχώς βρισκόμαστε και εμείς. Πρέπει να παλέψουμε για να συνεχίσουμε στην πρώτη κατηγορία».

Τέλος, σχετικά με την σεζόν που έκανε φέτος, είπε ότι «έχω τρία γκολ και δύο ασίστ και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που κάνω με την ομάδα μου. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την κλήση μου στην εθνική. Περίμενα την κλήση μου και ήρθε. Σίγουρα θα έρθουν και άλλες αργότερα και θα πρέπει να είμαι έτοιμος όταν έρθει η στιγμή.

Απέναντι σε ομάδες όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή δεν παίζεις κάθε μέρα. Για έναν παίκτη είναι τα πάντα να παίξει αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε δύο παγκόσμιες δυνάμεις και είμαστε ενθουσιασμένοι που τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Θα δουλέψω για να βρίσκομαι στη λίστα και να παίξω σε αυτά τα δύο παιχνίδια που θα τα δει όλος ο κόσμος».

Μοιραστείτε το: