03/07/2020
ΠΑΟΚ | Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 - 20:40

Τα πέντε σημεία που κατά τον Μπαλτάκο δείχνουν ότι δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Τι δήλωσε ο εκ των νομικών εκπροσώπων των «ασπρόμαυρων»

Πεπεισμένος εμφανιστηκε και πάλι ο Τάκης Μπαλτάκος πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στο CAS για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Σύμφωνα με τον εκ των νομικών εκπροσώπων των «ασπρόμαυρων», δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησία και μιλώντας την Τρίτη (2/6) στο Μetropolis 95,5 αναφέρθηκε σε πέντε σημεία που δείχνουν ότι δεν υφίσταται υπόθεση, για να πει σχετικά: «Το σημαντικό δεν είναι μόνο ότι η ένσταση δεν προβλέπεται αλλά και ότι δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Τα πέντε σημεία με τα οποία η ΕΕΑ κατηγόρησε την Ξάνθη, αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν. Είναι πέντε τα σημεία και έχουν εξαλειφθεί. Kι αν ήταν μία φορά άκυρα τότε, είναι εκατό φορές άκυρα σήμερα. Το πρώτο σημείο ήταν ότι οι μέτοχοι της Ξάνθης Πανόπουλος και Συγγελίδης ήταν μέλη του διοικητικού συμβούλιο της Vialand. Δεν είναι και μάλιστα από τον Γενάρη. Το δεύτερο σημείο ήταν ότι ο Πιαλόγλου και ο Χαλαβάζης ήταν στ δ.σ. της Vialand που εδώ και μήνες δεν είναι.

Το τρίτο σημείο είναι ότι στο σάιτ της ΠΑΕ Ξάνθη υπήρχε αναφορά ότι το ξενοδοχείο ανήκει στην Ξάνθη. Οι άνθρωποι δεν είχαν επικαιροποιήσει το σάιτ, τώρα το επικαιροποίησαν. Στο σάιτ της Ξάνθης δεν υπάρχει ξενοδοχείο. Το τέταρτο σημείο είναι ότι κάτι γηπεδάκια της Vialand επηρεάζουν την Ξάνθη. Διαβάζουμε ότι η Ξάνθη θα μεταφέρει τις ακαδημίες σε άλλο γήπεδο.

Το τελευταίο σημείο είναι ότι τα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη είαι στο ξενοδοχείο. Διαβάζουμε ότι έχει φύγει η Ξάνθη από εκεί. Τα είχαμε πει και στα δικαστήρια αυτά. Για ποια κυριαρχική επιρροή μιλάμε; Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι που να συνδέει την Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ».

Για την εκδίκαση του CΑS σχολίασε: «Το CAS εξετάζει τα πάντα από την αρχή, μπαίνει στην ουσία. Η κατηγορία ήταν αποφασιστική επιρροή ότι ο Καλπαζίδης μέσω της Vialand ήλεγχε την Ξάνθη. Θα παίξουν ρόλο στο CAS, εννοείται. Πώς γίνεται να ελέγχει την Ξάνθη, όταν απλά έχει γήπεδα και γραφεία. Η απόφαση από το CAS λογικά θα βγει πριν από τις 19 Ιουλίου».

Τέλος, για πιθανή ένσταση του Ολυμπιακού πριν από το κυριακάτικο (7/6) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν στέκεται, δεν υπάρχει τέτοια ένσταση στον κανονισμό του ΚΑΠ. Δεν προβλέπεται τέτοια ένσταση. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Αν θέλει μπορεί να το κάνει μόνο για να πυροδοτήσει το κλίμα. Πολλές φορές κατατίθενται ενστάσεις, αλλά απορρίπτονται».

Μοιραστείτε το: