03/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 - 17:06

Και άλλα -3 για Κέρκυρα και Απόλλωνα Λάρισας

Για οφειλές σε πρώην παίκτες τους * Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

Αρκετές ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών δέχθηκε τη φετινή σεζόν η Κέρκυρα για οφειλές σε παλιούς της παίκτες, το -3 απασχόλησε και τον Απόλλωνα Λάρισας και αμφότερες οι ομάδες ενημερώθηκαν την Τρίτη (2/6) ότι τιμωρήθηκαν εκ νέου με την εν λόγω ποινή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι οφειλές των Φαιάκων σχετίζονται με τους Μανώλη Γενιτσαρίδη και Νίκο Κρητικό, αυτές των Θεσσαλών με τον Ρενάτο Ζίκο, ενώ βέβαια η αφαίρεση τριών βαθμών παύει να ισχύει αν εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Από εκεί και πέρα, ο Μπανανά τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και ο Ντάσιος με την Παναχαϊκή σχετικά με τις δικές τους υποθέσεις, οπότε καταργήθηκαν οι δίκες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γεωργίου Ντάσιου του Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

- Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γιάγια Μπανανά κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

- Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Εμμανουήλ Γενιτσαρίδη του Γεωργίου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 505/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των δέκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα εννέα Ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (10.389,35) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Νικολάου-Σπυρίδωνα Κρητικού του Βασιλείου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 506/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των σαράντα μία χιλιάδων έντεκα Ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών (41.011,45) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Ζίκο Ρενάτο του Γιόρτζι, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 148/2020 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των τριών χιλιάδων διακοσίων ογδόντα τριών Ευρώ και είκοσι εννέα λεπτών (3.283,29) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Μοιραστείτε το: