21/10/2020
Διαιτησία | Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 - 15:27

Ανακοίνωσαν στους διαιτητές VAR με γραμμή οφσάιντ στα πλέι οφ!

Σημαντική εξέλιξη για την ολοκλήρωση της Σούπερ Λίγκας 1 χωρίς όμως να δοθεί καμία άλλη διευκρίνιση

Αν προλάβουν θα είναι μια σημαντική εξέλιξη και θετική, εφόσον υπάρξει σωστή εφαρμογή φυσικά… Ο λόγος για την εφαρμογή και της γραμμής οφσάιντ στο VARγια τις αναμετρήσεις των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1, που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου 2020.

Αυτό το νέο ανακοινώθηκε επισήμως στους ρέφερι της κορυφαίας ποδοσφαιρικής επαγγελματικής κατηγορίας στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με την παρουσία των Περέιρα, Μάριν και Λίντμπεργκ από πλευράς της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (1/6). Ωστόσο, δεν δόθηκε καμία άλλη λεπτομέρεια ή διευκρίνιση για το όλο ζήτημα…

Από εκεί και πέρα, όλοι οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας 1 θα υποβληθούν άμεσα σε μοριακό έλεγχο κορωνοϊού, ενώ υπήρξε ενημέρωση και για το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Στην έναρξη του αγώνα οι διαιτητές ενημερώθηκαν πως πρώτα θα μπαίνουν στα αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι, μετά οι γηπεδούχοι και μετά οι ρέφερι. Σε σχέση με τους Έλληνες ρέφερι εκείνοι θα παίξουν σε πρώτη φάση στα πλέι οφ και δεν ειπώθηκε κάτι για ξένους.

Στο VAR θα υπάρχουν πλέξιγκλας, μάσκες και γάντια. Επίσης οι παρατηρητές απαγορεύονται να μπαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Μοιραστείτε το: