31/10/2020
Διαιτησία | Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 - 14:10

Περέιρα: «Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι με εμπλέκουν με την εταιρεία του VAR»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ αντέδρασε στην σύνδεσή του με τη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος του Video Assistant Referee στην Ελλάδα

Η εμπλοκή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στη μηνυτήρια αναφορά του Σάββα Θεοδωρίδη για τους Νίκο Παππά και Γιώργο Βασιλειάδη αναφορικά με το VAR έφερε την αντίδραση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο Πορτογάλος προέβη σε προσωπική δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας την Τρίτη (2/6) και ανέφερε τα εξής:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα. Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση. Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού.  Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Μοιραστείτε το: