31/10/2020
ΑΡΗΣ | Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 - 13:51

Μέγιερι: «Δεν υπήρξαν επίσημες συζητήσεις με τον Άρη»

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο αλλά διέψευσε τα σενάρια που τον ενέπλεξαν με τους Θεσσαλονικείς

Μετά από μια διετία στον Ατρόμητο, ο Μπάλαζ Μέγιερι ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες δεν θα ανανεωθεί.

Όπως είπε μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του τη Δευτέρα (1/6), «στην ομάδα υπάρχει ένας νέος τερματοφύλακας και θέλουν να πάρει ευκαιρίες, το δικό μου συμβόλαιο λήγει και γνωρίζουν πως δε θέλω να ανανεώσω».

Αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Άρη, ο Ούγγρος είπε πως «είχα δουλέψει για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη, τον Αλέκο Ράντο. Ψάχνουν για τερματοφύλακα και οι δημοσιογράφοι... ένωσαν τα κομμάτια του παζλ, όμως δεν έχουν υπάρξει επίσημες συζητήσεις».

Ασφαλώς, για να μπορέσει να υπάρξει κάτι, απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να αρθεί η τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς.

Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν με το μέλλον του 30χρονου τερματοφύλακα; Ο ίδιος ανέφερε πως «η Αθήνα ίσως παραμείνει πιθανός προορισμός. Πολλοί με σταματούν στον δρόμο και με κάνουν να νιώθω ότι έχω κερδίσει τον σεβασμό τους. Εγώ νιώθω ότι έχω μια διετία σε υψηλό επίπεδο ακόμα και θέλω να το απολάυσω»...

Μοιραστείτε το: