06/07/2020
Αγγλία | Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 - 13:30

Οι μισές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να μην υπάρξει υποβιβασμός σε περίπτωση οριστικής διακοπής

Τουλάχιστον δέκα σύλλογοι θα ταχθούν υπέρ της διατήρησης όλων των ομάδων στην κατηγορία, εάν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα

Μπορεί η επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ να έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου, ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο κορωνοϊός θα επιτρέψει να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό νεκρών παγκοσμίως, με τουλάχιστον 38.000 θύματα, συνεπώς κανείς δε μπορεί να αποκλείσει ένα δεύτερο κύμα έξαρσης του ιού.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Άγγλοι αναφέρουν πως τουλάχιστον δέκα ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας θα ταχθούν κατά του υποβιβασμού εάν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αυτό φέρεται να υποστήριξε ιδιοκτήτης συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ, με τη λίγκα να προσανατολίζεται σε υπολογισμό βαθμών ανά αγώνα για να βγει η τελική βαθμολογία εάν δεν γίνουν και οι 38 αγωνιστικές.

Όταν είχε σταματήσει η αγωνιστική δράση στο Νησί, απέμεναν εννέα αγωνιστικές, με κάποιες ομάδες να έχουν ένα ματς παραπάνω να δώσουν. Στη... μάχη της σωτηρίας, εμπλέκονται τουλάχιστον οκτώ σύλλογοι, με την ουραγό, Νόριτς, να έχει 21 βαθμούς και την 13η, Νιουκάστλ, να έχει 35.

Μοιραστείτε το: