14/07/2020
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 - 11:51

ΝΠΣ Βόλος: «Να αντιληφθεί το Πανελλήνιο ποια είναι τα πραγματικά παραρτήματα»

Οι νεοφώτιστοι προέβησαν σε επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια, αναφορικά με την προεδρία της Σούπερ Λίγκας 1

Θέση για το θέμα της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας 1 πήρε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, με τους νεοφώτιστους να βγάζουν σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα (1/6).

Οι Βολιώτες σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την υποψηφιότητα του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, κάνοντας λόγο για «σίγουρη ήττα». Παράλληλα, τονίζεται πως «θα αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Αλέκος Κούγιας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Αλέκο Κούγια, να εμμείνει στην απόφασή του αυτή και να μην αποσύρει την υποψηφιότητα του λίγο πριν από τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας λόγω της σίγουρης ήττας του, ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις και θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας».

Μοιραστείτε το: