14/07/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 - 11:29

Γεωργιάδης: «Μην... τσιμπάτε με αυτά που κάνει ο Ερντογάν»

Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε τις τελευταίες κινήσεις του Τούρκου προέδρου * Μέχρι τις 15 Ιουνίου τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους κλειστούς χώρους εστίασης

Την  πεποίθησή του ότι ο Ταγίπ Ερντογάν «παίζει το χαρτί του εθνικισμού και της φασαρίας» εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μίλησε τη Δευτέρα (1/6) στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τοποθετήθηκε αναφορικά με την είδηση για έρευνες της Τουρκίας στην ελληνική ΑΟΖ, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα είναι πανέτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, οι σύμμαχοι είναι ενημερωμένοι για την αντίδρασή μας και όλα θα πάνε όπως πρέπει. Μην... τσιμπάτε με αυτά που κάνει ο Ερντογάν, η δημοτικότητά του είναι χαμηλή και η οικονομία της χώρας σε δύσκολη κατάσταση. Δε νομίζω πως αυτό που χρειάζονται οι Τούρκοι είναι ένα θερμό επεισόδιο».

Επιπλέον, ο Γεωργιάδης μίλησε και για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την εστίαση, λέγοντας πως «μέχρι τις 15 Ιουνίου έχουμε βάλει ως όρο να συμφωνηθούν με τους ειδικούς τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να λειτουργήσουν και οι κλειστοί χώροι».

Μοιραστείτε το: