09/07/2020
ΑΕΚ | Κυριακή 31 Μαΐου 2020 - 12:49

Περικοπές και... μπόνους επιστροφής στην ΑΕΚ

Διοίκηση και ποδοσφαιριστές φέρονται να συμφώνησαν για... ψαλίδι που θα φτάσει το 12% των ετησίων απολαβών, ενώ θα υπάρξουν και έξτρα κίνητρα

Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκασε εκατοντάδες ποδοσφαιρικούς συλλόγους ανά τον κόσμο να προβούν σε μειώσεις μισθών προκειμένου να «βγουν» οικονομικά.

Κάπως έτσι κινήθηκαν και στην ΑΕΚ, όπου φέρεται να επήλθε συμφωνία μεταξύ διοικούντων και ποδοσφαιριστών για μείωση των αποδοχών των τελευταίων.

Οι περικοπές, οι οποίοι έγιναν γνωστές στους παίκτες μέσω των αρχηγών, Μάνταλου, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Μπακάκη, αναμένεται να φτάσουν το 12% των ετήσιων απολαβών, με τους... χαμηλόμισθους αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας να εξαιρούνται.

Ωστόσο, στην συμφωνία φαίνεται πως υπάρχουν και... μπόνους επιστροφής! Οι ιθύνοντες της «Ένωσης» πρότειναν επιστροφή του 10% εάν κατακτηθεί το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και αντίστοιχο ποσοστό για τη 2η θέση αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν...

Υπενθυμίζεται πως στην σχετική συζήτηση μεταξύ Σούπερ Λίγκας 1 και ΠΣΑΠ είχε προταθεί μείωση 25% εάν συνεχιζόταν η σεζόν και 33% σε περίπτωση διακοπής, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία κι έτσι το θέμα αφέθηκε ανοιχτό για κάθε ομάδα της κατηγορίας.

Μοιραστείτε το: