06/07/2020
Μπάσκετ | Σάββατο 30 Μαΐου 2020 - 21:38

Στις 14.00 της Τετάρτης η συνέντευξη Τύπου του Γιαννακόπουλου

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες για όσα πρόκειται να γίνουν την Τετάρτη (3/6).

Η συνέντευξη ορίστηκε για τις 2 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα ξεδιαλύνει το τοπίο για τις προθέσεις του.

Η σαββατιάτικη (30/5) ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 3/6/2020 στις 14.00 στα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ (ώρα προσέλευσης: 13.30).

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο youtube.

Λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορονοϊού, o αριθμός των εκπροσώπων του Τύπου θα είναι περιορισμένος και το κάθε Μέσο θα έχει τη δυνατότητα εκπροσώπησης από έναν μόνο δημοσιογράφο, ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μπορούν να εκπροσωπηθούν και από έναν εικονολήπτη.

Παρακαλούνται τα Μέσα που επιθυμούν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου του κ. Γιαννακόπουλου, να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα (1/6) στις 18.00 τα ονόματα των εκπροσώπων τους στο e-mail: press@panathinaikosbc.gr».

Μοιραστείτε το: