09/07/2020
Ελλάδα | Σάββατο 30 Μαΐου 2020 - 13:30

Ποινική δικογραφία για Παππά, Βασιλειάδη για το VAR!

Κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης για την άρση της ασυλίας των δύο πρώην μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως συνεπακόλουθο της μηνυτήριας αναφοράς του Σ. Θεοδωρίδη περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο

Μπλεξίματα και μάλιστα σοβαρά για τον Νίκο Παππά και Γιώργο Βασιλειάδη…

Στη Βουλή διαβιβάσθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα ποινική δικογραφία, που προέκυψε έπειτα από τη μηνυτήρια αναφορά του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο με αφορμή το VAR, την ΕΠΟ και Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, και ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούνται για τα αδίκημα της ηθικής αυτουργίας κατά συναυτουργία.

Εξέλιξη, που θα φέρει υποχρεωτικά την υπόθεση στο Κοινοβούλιο προκειμένου η Ολομέλεια να αποφανθεί για την άρση η μη της ασυλίας των Νίκου Παππά και Γιώργου Βασιλειάδη (ο μεν πρώτος είναι βουλευτής και τώρα ενώ ο δεύτερος δεν κατάφερε να εκλεγεί στις τελευταίες εθνικές εκλογές).

Να σημειωθεί ότι στη μηνυτήρια αναφορά του Σάββα Θεοδωρίδη γίνεται λόγος για υπερκοστολόγηση του VAR (χωρίς goal linetechnology, γραμμή οφσάιντ) με κόστος 14.000.000 ευρώ, αλλά και για διαπλοκή σε Ομοσπονδία και Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Θυμίζουμε ότι σε αυτή την ενέργεια για τη δικαστική διερεύνηση όλων των ανωτέρω ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών προχώρησε μετά τα τραγικά διαιτητικά λάθη στο ματς ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-0 τον Δεκέμβριο του 2019, που συντέλεσαν στην αλλοίωση του αποτελέσματος, καθώς μεταξύ άλλων είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ κανονικό γκολ των «ερυθρόλευκων».

Μοιραστείτε το: