03/07/2020
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 - 22:52

Εργοτέλης: Ευχές σε Τσιλιανίδη και επιστροφή στις προπονήσεις για την Ακαδημία

Οι Κρητικοί είπαν τα «περαστικά» τους στον εξτρέμ του ΟΦΗ και είδαν τους πιτσιρικάδες της ομάδας να επιστρέφουν στα... βάσανα

Σε μία όμορφη κίνηση προέβη η ομάδα του Εργοτέλη, που ευχήθηκε την Παρασκευή (29/5) στον παίκτη του ΟΦΗ, Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο Έλληνας εξτρέμ χειρουργήθηκε στο δεξί γόνατο, με τον σύλλογο της Σούπερ Λίγκας 2 να στέλνει την εξής επιστολή:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης επιθυμεί να σας εκφράσει τις θερμότερες ευχές της για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε τις ευχές μας στον ποδοσφαιριστή της ομάδας σας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή του στα γήπεδα! Σιδερένιος Κοσμά».

Στο μεταξύ, η Παρασκευή σηματοδότησε και την επανεκκίνηση των προπονήσεων για την Ακαδημία του Εργοτέλη, με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας να αναφέρει πως τα παιδιά άνω των 13 ετών επέστρεψαν στο Μαρτινέγκο, με όλα τα απαραίτητα μέτρα να τηρούνται κατά γράμμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η επιστροφή στις προπονήσεις μετά τη σχετική άδεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, έδωσε εκ νέου ζωντάνια και πνοή στα γήπεδα του Μαρτινέγκο.

Μετά την β’ φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα (ΑΔΑ: 6Τ154653Π4-ΟΔ6) οι αθλητές της Ακαδημίας άνω των 13 ετών, επέστρεψαν και πάλι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, τηρώντας απαρέγκλιτα τις σχετικές οδηγίες όλων των αρμοδίων φορέων για ασφαλή άσκηση.

Πριν την έναρξη των προπονήσεων όλοι οι αθλητές υποβλήθηκαν σε προ-αγωνιστικό ιατρικό έλεγχο βάσει των οδηγιών, με την οργάνωση και την πραγματοποίηση των προπονήσεων να έχουν προσαρμοστεί στις υπάρχουσες υγειονομικές οδηγίες. 

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ παρακολουθεί και αναμένει τη σχετική άδεια, προκειμένου να επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι αθλητές κάτω των 13 ετών. Μόλις υπάρξει κάτι νεότερο επί του θέματος θα ακολουθήσει σχετική επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου.  

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν και όλο τον Ιούνιο».

Μοιραστείτε το: