03/12/2020
ΓΓΑ | Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 - 20:12

Αυτή είναι η… Βίβλος του Υγειονομικού Πρωτόκολλου των αγώνων της Σούπερ Λίγκας 1

Μάσκες και γάντια όλοι πλην διαιτητών - παικτών στην εγκατάσταση * Προβλέπεται θερμομέτρηση * Και το παράλογο: Ο τηλεοπτικός πάραχος θα έχει 60 άτομα, ενώ και οι δύο ομάδες συνολικά 44 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο! * Ένας ανά Μέσο δημοσιογράφος και σύνολο 30, δεν θα γίνονται συνεντεύξεις Τύπου προπονητών

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού γνωστοποίησε τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα των αγώνων της Σούπερ Λίγκας 1. Μέσα σε 29 σελίδες περιγράφονται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια από την 5νθήμερη καραντίνα μέχρι τα βασικά της διεξαγωγής ενός ματς στους νέους κανόνες ελέω κορωνοϊού.

Μάσκες και γάντια θα πρέπει να φορούν όλοι στη διάρκεια του ματς στην εγκατάσταση (αγωνιστικό χώρο) εκτός από διαιτητές και παίκτες, ενώ όσοι θα φτάνουν στο γήπεδο θα θερμομέτριονται και αν βρεθούν τρεις φορές πάνω από 37 βαθμούς Κελσίου δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος!

Υπάρχουν βέβαια και παράλογα… Όπως ότι ο τηλεοπτικός πάροχος θα έχει περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλο συντελεστή του αγώνα! Κι αυτό καθώς επιτρέπονται συνολικά 60 άτομα για το συνεργείο όταν και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες μπορούν να έχουν στο γήπεδο μάξιμουμ 44 ποδοσφαιριστές (από 22 δηλαδή).

Οι αξιωματούχοι αγώνα είναι έως 26, οι διαπιστευμένοι της γηπεδούχου ΠΑΕ 9 και της φιλοξενούμενης μόλις 4!

Ακόμα μπορούν να υπάρχουν στις εξέδρες των ΜΜΕ έως 30 δημοσιογράφοι (ένας για κάθε Μέσο), ενώ οι φωτογράφοι συνολικά θα είναι 15. Πάντως, συνολικά σε ένα γήπεδο άπαντες οι εμπλεκόμενοι δεν μπορούν να ξεπερνούν των αριθμό των 300σίων.

Και τέλος δεν θα διεξάγονται μετά το τέλος των αναμετρήσεων οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών.

Αυτά κι άλλα πολλά υπάρχουν στη… Βίβλο του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας 1 με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ να ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου 2020.

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Μοιραστείτε το: