09/07/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 - 17:26

Παναχαϊκή: Το προπονητικό από drone και η συνάντηση Μπάρλου με τους παλαίμαχους (video)

Δείτε μια διαφορετική… πτήση για το «Αλέξανδρος Σπανός» * Το μεσημέρι του Σαββάτου το ραντεβού με τις παλιές δόξες της ομάδας

Στην Παναχαϊκή περηφανεύονται για το νέο τους προπονητικό κέντρο, το οποίο κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ από τη διοίκηση Μπάρλου. Έτσι αυτή τη φορά έκαναν μια πτήση με drone για να μας το δείξουν από… ψηλά.

«Ακόμα μία εντυπωσιακή πτήση με drone στο στολίδι της ομάδας μας "Αλ. Σπανός". Μία διαφορετική ματιά στο "κοκκινόμαυρο" προπονητικό κέντρο, αυτή τη φορά δια χειρός του Βασίλη Δελημάρη», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της πατρινής ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Μπάρλος θα δει το Σάββατο το μεσημέρι τους παλαίμαχους της ομάδας. Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνει τα εξής: «Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης των απόψεων και της φιλοσοφίας της νέας διοίκησης της ομάδας μας, για το Σάββατο (30/5) και ώρα 14:30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής στο προπονητικό κέντρο "Αλ. Σπανός".

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Μπάρλος θα συνομιλήσει με τις παλιές δόξες του συλλόγου και θα μεταφέρει τα όσα οραματίζεται για την Παναχαϊκή σε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Μία συνάντηση που αποδεικνύει στο μέγιστο βαθμό τον σεβασμό που υπάρχει από όλη την "κοκκινόμαυρη" οικογένεια προς τους ανθρώπους που έχουν δοξάσει την ομάδα μας τις προηγουμένες δεκαετίες έχοντας γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!».

Μοιραστείτε το: