09/07/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 - 16:07

Επίσκεψη στο δημαρχείο από τη διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας

Κουβέντα σε καλό κλίμα με δύο αντιδημάρχους για θέματα που αφορούν τους «κυανόλευκους»

Kαλές σχέσεις και στενή επικοινωνία με τους δημοτικούς φορείς θέλουν να έχουν στον Απόλλωνα Λάρισας, με τους διοικούντες να επισκέπτονται την Πέμπτη (28/5) το δημαρχείο και να έχουν συζήτηση με τους αντιδημάρχους Ντίνο Διαμάντο και Γιάννη Αλεξούλη.

Έγινε κουβέντα για θέματα που αφορούν τους «κυανόλευκους», με παρόντα και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά.

Στην ενημέρωση των Θεσσαλών αναφέρονται τα εξής: «Στα πλαίσια της όσο γίνεται καλύτερης επαφής με τους Πολιτειακούς εκπροσώπους της πόλης μας, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας πραγματοποίησε την Πέμπτη (28/05) εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Λάρισας, όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών - Έξυπνης πόλης κ. Ντίνο Διαμάντο και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αλεξούλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι άνθρωποι της "κυανόλευκης" ΠΑΕ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που ενδιαφέρουν την λαρισινή ομάδα.

Εκ μέρους της ΠΑΕ παραβρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο Γενικός Διευθυντής κ. Απόστολος Φωτάκης, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας στρατηγός ε.α. κ. Γιάννης Τόλιας, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Λάζαρος Παπαδούλης καθώς και οι κ.κ. Γιώργος Βέβης, Κώστας Κολομητρούσης, Ηλίας Σελιώνης».

Μοιραστείτε το: