09/07/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τρίτη 26 Μαΐου 2020 - 22:01

Πληρώνει οφειλή προς την Ερασιτεχνική η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Ο χορηγός Σπύρος Δήμου θα δώσει 23.000 ευρώ την Τετάρτη (27/5)

Να χτίσει καλές σχέσεις με την Ερασιτεχνική θέλει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής και σε αυτό το πλαίσιο την Τετάρτη (27/5) θα αποπληρωθεί οφειλή 23.000 ευρώ, που αφορά στα μισθώματα.

Οι «κοκκινόμαυροι» επρόκειτο αρχικά να πληρώσουν την Παρασκευή (29/5), αλλά ο Σπύρος Δήμου, ως χορηγός της ομάδας, βγήκε μπροστά και θα βάλει αυτός τα χρήματα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (26/5).

Aναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο ραντεβού για την Παρασκευή (29/5) με την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για την αποπληρωμή της οφειλής που αναλογεί στα μισθώματα μετατίθεται. Συγκεκριμένα, το ραντεβού θα γίνει την Τετάρτη (27/5) και ώρα 21:00 στο γραφείο του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ κ. Κώστα Κρεμμύδα.

Ο χρυσός χορηγός της ομάδας μας κ. Σπύρος Δήμου-ιδιοκτήτης της εταιρείας Westenergy θα καταβάλλει το ποσό των 23.000 ευρώ για την εξόφληση της προαναφερόμενης οφειλής δείχνοντας την αγάπη του για το σύλλογο, τη στήριξη του σε αυτό το νέο εγχείρημα, στον πρόεδρο και στη διοίκηση. Πρόκειται για μία κίνηση βαρύνουσας σημασίας από την υπάρχουσα διοίκηση και τον κ. Σπύρο Δήμου καθώς μετά από αρκετά χρόνια η ΠΑΕ δείχνει με πράξεις και με χρήμα ότι αυτό που υπόσχεται το τηρεί με τεράστια συνέπεια.

Πλέον για την επικείμενη συμφωνία το βάρος μεταβιβάζεται στην Ερασιτεχνική και αναμένουμε μία τελική συμφωνία στην οποία θα επικρατήσει η λογική, το κοινό συμφέρον και το κοινό όφελος (win-win)».

Μοιραστείτε το: