30/09/2020
ΗΡΑΚΛΗΣ | Τρίτη 26 Μαΐου 2020 - 11:35

Μυροφορίδης: «Ήταν λίγοι οι παράγοντες στον Ηρακλή, αλλά ο κόσμος δεν συρρικνώθηκε ποτέ»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού» και πολλών ομάδων της δεύτερης κατηγορίας μίλησε για τους «κυανόλευκους» της Θεσσαλονίκης, τον Άρη και το μέλλον του

Το δέσιμο του Παύλου Μυροφορίδη με τον Ηρακλή είναι γνωστό… Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τη Δευτέρα (25/5) και ήταν καταπέλτης για την κατάσταση στους «κυανόλευκους»

«Ο Ηρακλής έχει νιώσει όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι παράγοντες του Ηρακλή ήταν λίγοι. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην αδικία. Κατάφεραν να συρρικνώσουν την ομάδα αλλά όχι τον κόσμο. Αν πεις σε 30.000 φίλους του Ηρακλή να πάνε στο γήπεδο, θα το κάνουν. Το έχω ζήσει».

Ο Μυροφορίδης, όμως μίλησε και για τον Άρη και την προοπτική να βρισκόταν ξανά εκεί, αλλά και γενικότερα για το προσωπικό του μέλλον.

Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

-Για την αποχή του αυτή τη σεζόν: «Μετά από 8 χρόνια συνεχούς έντασης ήταν απαραίτητη αυτή η παύση. Έχω 2-3 επαγγελματικά ραντεβού στην Αθήνα. Θα είμαι σίγουρα κάπου την επόμενη σεζόν»

-Για το αν θα αναλάμβανε γενικός αρχηγός στον Άρη: «Δεν είμαι γενικός αρχηγός, είμαι τεχνικός διευθυντής. Δεν μου πάει να αλλάξω ρόλους. Έχω πετύχει πράγματα που δεν πέτυχε άλλος. Τα 4 πρωταθλήματα σε 7 χρόνια μιλάνε από μόνα τους».

-Για το αν έχει πρόταση από ομάδα Σούπερ Λίγκας 1: «Αν δεν ρισκάρει κάποιος μαζί μου δεν μπορούμε να μάθουμε. Είτε κάνεις πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο είτε στα ερασιτεχνικά είναι το ίδιο».

-Για το αν θα ήθελε να ξαναδουλέψει στη Θεσσαλονίκη: «Όπου και να είσαι το θέμα είναι να εισπράττεις αγάπη. Εγώ την είχα και στον Άρη και στον Ηρακλή και παντού. Ζητούμενο είναι οι συνθήκες εργασίες να είναι κατάλληλες για να δουλέψεις».

-Για την παραμονή του Ένινγκ στον Άρη: «Την αξίζει, τη δικαιούται. Τίποτα δε χαρίζεται στο ποδόσφαιρο. Δείτε τη δήλωση του Δώνη με τη βαλίτσα. Θα είναι η μεγαλύτερη αδικία στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πήρε τον Παναθηναϊκό με παιδάκια και τον έκανε να παίζει».

Μοιραστείτε το: