03/07/2020
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Κυριακή 24 Μαΐου 2020 - 21:26

Τάτσης: «Να ξέρουν οι ιδιοκτήτες τι έσοδα θα έχουν, για να γίνει σωστός σχεδιασμός»

Την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 2 βλέπει ήδη ο τεχνικός του Πλατανιά * Τι είπε για τη μεταγραφή Ουές στον ΟΦΗ

Για τον Γιάννη Τάτση το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 έχει τελειώσει, με τον τεχνικό του Πλατανιά να ζητά από τους αρμόδιους να υπάρξει πρόβλεψη για τα έσοδα των ομάδων, ώστε αυτές με τη σειρά τους να κάνουν σωστό σχεδιασμό εν όψει της επόμενης σεζόν.

«Το μόνο σίγουρο ήταν ότι αν εμείς ανεβαίναμε, με αυτό το ρόστερ και με το οικονομικό συμβόλαιο δεν φοβόμουν την Σούπερ Λιγκ 1 γιατί θα πηγαίναμε με την ίδια ομάδα. Το πρόβλημα για εμάς ξεκίνησε όταν κάναμε την συμφωνία για την επόμενη σεζόν, όμως υπήρξαν οι πολιτικές εξελίξεις, υπήρξε η αθέτηση συμφωνίας και εκεί που ο Πλατανιάς θα έπαιρνε 900.000 ευρώ, πήρε 300.000 ευρώ με αποτέλεσμα τα προβλήματα να ξεκινήσουν στα μέσα του καλοκαιριού. Το δεύτερο πρόβλημα, που συνδυάζεται με το πρώτο, ήταν ότι υποβιβάστηκαν Απόλλωνας, ΠΑΣ, Λεβαδειακός και για να τους χτυπήσεις έπρεπε να κάνεις μια υπέρβαση, είχαν μεγαλύτερο μπάτζετ. Μετά οι παίκτες μας είχαν πιάσει ταβάνι, απέκτησαν υπεραξία και ήθελαν ένα καλύτερο μέλλον.

Πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη σεζόν γιατί το να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν με πρόβληματα δεν το λύνει το πρόβλημα. Να γίνει πιο ξεκάθαρο για τον κάθε ιδιοκτήτη το τι έσοδα θα υπάρχουν, ώστε να γίνει σωστός σχεδιασμός και ξεκάθαροι στόχοι. Μιλάω πάντα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, δεν δυνάμωσαν ποτέ Κέρκυρα, Απόλλωνας Καλαμαριάς με αποτέλεσμα να πέσουν από το ξεκίνημα. Θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουν να δουν τα προβλεπόμενα έσοδα για το τι μπορεί να βάλει στην ομάδα, να γίνουν οι προσθαφαιρέσεις ώστε να γίνει ένας σχεδιασμός.

Μπορεί να γίνει μια πρόβλεψη ώστε να κοιτάξουν αν μπορούν να δεσμευτούν με ποιες παροχές μπορεί να υπάρχουν την επόμενη σεζόν και από εκεί και πέρα να αποφασίσουν το τι ακριβώς θα συμβεί», δήλωσε την Κυριακή (24/5) στο Athletic Radio 104,2 o προπονητής των Χανιωτών.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ο Αμπντούλ Ουές θα μεταγραφεί στον ΟΦΗ, για να πει σχετικά: «Ο Ουές είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και θα είναι μια καλή μονάδα μέσα στα αποδυτήρια. Έχει φανταστικές φυσικές ικανότητες, αερόβια ικανότητα και ταχύτητα. Επιθετικά δημιουργεί πολλές καταστάσεις σε θέση δεξιού μπακ χαφ που τον χρησιμοποιούσα στον Πλατανιά.

Είναι κοντός, αλλά έχει μεγάλη αλτική ικανότητα και εγώ του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στο μαρκάρισμα υψηλότερων αντιπάλων. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που βαδίζει κατ' αυτόν τον τρόπο, θα πάρει ευκαιρίες όταν κρίνουν οι άνθρωποι της ομάδας και θα είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον σύλλογο. Το μέλλον του αξίζει».

Μοιραστείτε το: