24/09/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Σάββατο 23 Μαΐου 2020 - 15:43

Τα είπε με τους οργανωμένους της Παναχαϊκής ο Μπάρλος

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση και ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα μεταξύ προέδρου και οπαδών

H δύναμη κάθε ομάδας είναι ο κόσμος της και αυτό δείχνουν να αντιλαμβάνονται και στην Παναχαϊκή, με τον Γιώργο Μπάρλο να τα λέει το πρωί του Σαββάτου (23/5) με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.

Ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων», λοιπόν, συναντήθηκε στο προπονητικό κέντρο «Αλέξανδρος Σπανός» στην Οβρυά με μέλη των Nortenos, Navajo και Αχαιοί-3, με την κουβέντα να γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα και να προκύπτει ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα.

Στην ενημέρωση των Αχαιών αναφέρονται τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/5) στο προπονητικό κέντρο "Αλ. Σπανός" στην Οβρυά συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας μας Γιώργο Μπάρλο και εκπροσώπους των οργανωμένων. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν μέλη των τριών συνδέσμων Nortenos, Navajo και Αχαιοί-3. Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα καθώς ακούστηκαν σκέψεις και από τις δύο πλευρές και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά πράγματα.

Ο Γιώργος Μπάρλος ανέλυσε το πλάνο του καθώς θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει μία σωστή επαφή και επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, γεγονός που θα ωφελήσει εποικοδομητικά στην προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ σε όλους τους τομείς της. Όπως τονίστηκε βασικός επενδυτής αυτής της προσπάθειας θα είναι ο κόσμος και η πλευρά των οργανωμένων καθώς είναι αυτοί που δίνουν τον παλμό για να "ζεστάνουν" την ατμόσφαιρα όταν αγωνίζεται η ομάδα μας. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπάρλος και θέλοντας να περάσει τη φιλοσοφία του στον κόσμο, αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή και των παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, διευκρινίζοντας πως όλες οι επιλογές θα γίνουν με γνώμονα την αντοχή στην πίεση και στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας μας τόνισε πως βασική αρχή της διοίκησης είναι να λέει μόνο την αλήθεια στον κόσμο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε: "Δεν θα πούμε κάτι χωρίς να το πράξουμε. Το πνεύμα της νέας ομάδας είναι επιθετικής μορφής διοικητικά, κάτι που θα αποτυπωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου από την ομάδα που θα δημιουργήσουμε"».

Μοιραστείτε το: