31/05/2020
ΑΕΚ | Σάββατο 23 Μαΐου 2020 - 12:20

Πιθανή η παραμονή Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Ο Ουκρανός θέλει να παίξει στην «Αγιά Σοφιά» και στην «Ένωση» σκέφτονται την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο αμυντικό

Ένα από τα συμβόλαια παικτών της ΑΕΚ που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι είναι αυτό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον έμπειρο αμυντικό να κλείνει τον Ιούνιο τέσσερα χρόνια στην «Ένωση».

Μπορεί το γεγονός ότι έχει «πατήσει» τα 33 του χρόνια, αλλά και η ευπάθειά τους στους τραυματισμούς, να συνηγορούν υπέρ της αποχώρησης του Ουκρανού από τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο εκ μέρους της διοίκησης φαίνεται πως υπάρχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με μειωμένες φυσικά αποδοχές.

Σύμφωνα με τη Livesport του Σαββάτου (23/5), στον «Δικέφαλο» δε ξεχνούν ότι ο Τσιγκρίνσκι έχει ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ το γεγονός ότι θέλει να προλάβει να παίξει στην «Αγιά Σοφιά» έχει κι αυτό την σημασία του...

Αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του παίκτη έχει ειδικό όρο αυτόματης ανανέωσης σε περίπτωση που παίξει 25 ματς φέτος, ωστόσο αυτήν την στιγμη υπολείπεται ακόμα οκτώ..

Μοιραστείτε το: