25/05/2020
ΧΑΝΙΑ | Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 - 19:21

Χανιά: Απολύμανση στη Μοναχή Ελιά και ολοκλήρωση τεστ

Με τον Ροκάκη και τον Λυχναρά συμμετείχαν τα «δελφίνια» στην τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ

Για τα καλά μπήκαν στην… προθέρμανση της επανεκκίνησης της προετοιμασίας τους τα Χανιά. Τα «δελφίνια» το διήμερο Πέμπτης - Παρασκευής (21-22/5) υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, ενώ έγινε και απολύμανση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις στη Μοναχή Ελιά.

Η ΠΑΕ παράλληλα, εκπροσωπήθηκε και στη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ με τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και νομικό σύμβουλο – γ’ αντιπρόεδρο Άρη Λυχναρά.

Μάλιστα τα Χανιά εξέδωσαν και επίσημη ενημέρωση για όλα τα παραπάνω. Αναλυτικά: «Διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό - Απολύμανση στη Μοναχή Ελιά.

Η ομάδα μας τηρώντας όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχώρησε στις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (22/05).

Παράλληλα η ομάδα μας προχώρησε στην απαραίτητη απολύμανση στους χώρους του προπονητικού κέντρου της Μοναχής Ελιάς και πλέον είναι έτοιμη για την επιστροφή στις προπονήσεις, αρχικά σε γκρουπ παικτών (6-8 ατόμων) και εν αναμονή της έγκρισης από την Κυβέρνηση για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Συζήτηση με εκπροσώπους του ΠΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή και της ομάδας μας, διαδικτυακή συζήτηση ανάμεσα σε εκπροσώπους των ομάδων της Super League 2 και του ΠΣΑΠ.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, μαζί με τον γ' αντιπρόεδρο Άρη Λυχναρά.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκε το θέμα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και υπήρξε δέσμευση ότι οι δύο πλευρές θα επανέλθουν άμεσα με συγκεκριμένες πλέον προτάσεις».

Μοιραστείτε το: