04/08/2020
Βόλεϊ | Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 - 19:01

Μέσω Φάιναλ Φορ ο πρωταθλητής Α1 βόλεϊ ανδρών, ήττα για ΠΑΟΚ

Το «λευκό» της Ελπίδας Αμπελοκήπων δεν έδωσε το 8ο «ναι» για να πάρει τον τίτλο με οριστική διακοπή ο Ολυμπιακός, αλλά εν τέλει όλες οι ομάδες, με εξαίρεση τους Θεσσαλονικείς που ήθελαν… παύλα, συμφώνησαν στην ιδιότυπη λύση

Αγωνιστική ολοκλήρωση θα έχουμε τελικά στην Α1 βόλεϊ ανδρών… Και η λύση που δόθηκε έπειτα από διαφωνίες και αδιέξοδα είναι η διεξαγωγή ενός ιδιότυπου Φάιναλ Φορ στο ΟΑΚΑ για την ανάδειξη του πρωταθλητή (θα πάρουν μέρος οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας πριν από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού δηλαδή οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου).

Το Δ.Σ. της Volley League πολλές φορές έφτασε στο σημείο… μηδέν την Παρασκευή (22/5), αλλά η λύση βρέθηκε με μόνο χαμένο και απομονωμένο τον ΠΑΟΚ, που υπέστη ήττα επιμένοντας στο… κίνημα της παύλας και μένοντας παντελώς μόνος.

Αρχικά το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν ένα θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα κάτι που τελικά δεν θα συμβεί…

Ακολούθως η συζήτηση έγινε για το αν η διακοπή της σεζόν με πρωταθλητή ή χωρίς. Για να είχαμε ανάδειξη πρωταθλητή έπρεπε να υπάρξουν οκτώ ψήφοι από τις δέκα ομάδες.

Υπέρ της ανάδειξης πρωταθλητή (θα ήταν ο Ολυμπιακός) από την αρχή ήταν επτά ομάδες. Ο λόγος για τους Πειραιώτες και τους Παμβοχαϊκό, Φοίνικα, Ηρακλή, Εθνικό, Κηφισιά και ΟΦΗ. Κατά ήταν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ενώ λευκό ψήφισε η Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Στη συνέχεια υπήρξαν διαβουλεύσεις, αλλά η Ελπίδα δεν άλλαζε ψήφο της μέχρι που ο Παναθηναϊκός έκανε την πρόταση για τη διεξαγωγή Φάιναλ Φορ. Κάτι, που πέρασε με το «ναι» όλων εκτός του ΠΑΟΚ, που απέδειξε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να υπάρξει… παύλα στη σεζόν 2020.

Μοιραστείτε το: