25/05/2020
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 - 17:57

Λεβαδειακός: Έγιναν τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό (pics)

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ιατρός Κωνσταντίνος Κολοκυθάς είναι ο υγειονομικός υπεύθυνος της ομάδας

Με απόλυτη προσήλωση στα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες φυσικά τις προφυλάξεις διενεργήθηκαν στον Λεβαδειακό τα τεστ για τον κορωνοϊό στις βοηθητικές εγκαταστάσεις στη Χαιρώνεια.

Μάλιστα, η διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη του προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Κολοκυθά, ο οποίος είναι ιατρός και μάλιστα έχει οριστεί ως υγειονομικός υπεύθυνος των Βοιωτών!

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου και άπαντες στους «πράσινους» θα αναμένουν τα αποτελέσματα και εν συνεχεία είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν χωρίς άλλη χρονοτριβεί τις προπονήσεις σε γκρουπ σε πρόωτη φάση,

Μάλιστα, η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετικό δελτίο Τύπου την Παρασκευή (22/5) που αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια συγκεντρώθηκαν έπειτα από 2,5 μήνες οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ για τον Covid-19, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Η διαδικασία ξεκίνησε το πρωί, με τους παίκτες να φτάνουν χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ κατά την άφιξή τους και πριν την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις περνούσαν από τον απαραίτητο έλεγχο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τα διαγνωστικά τεστ, την ευθύνη των οποίων είχε ο Όμιλος Ιατρικής Διάγνωσης και υπό την επίβλεψη του υγειονομικού υπευθύνου της ομάδας κ. Κωνσταντίνου Κολοκυθά.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ ευχαριστεί το ιατρικό teamγια την άριστη συνεργασία.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να προγραμματισθεί η επανέναρξη των προπονήσεων της ομάδας».

Μοιραστείτε το: