28/10/2020
Κόσμος | Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 - 15:18

Αεροπορική τραγωδία στο Πακιστάν

Airbus συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι * Ο δήμαρχος της πόλης αναφέρει ότι δεν διεσώθη κανείς από τους επιβαίνοντες * Φόβοι και για άλλους θανάτους

Πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται από το μακρινό Πακιστάν την Παρασκευή (22/5)…

Ένα αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών - Airbus A320 - με 99, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Χαρακτηριστικά η δήλωση του εκπροσώπου του εθνικού αερομεταφορέα του Πακιστάν είναι: «Η πτήση PK 8303 έχει συντριβεί».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μοιραία πτήση είχε ξεκινήσει από τη Λαχώρη με προορισμό την πόλη Τζίνα και το αεροσκάφος να πέφτει λόγω μηχανικής βλάβης στην κατοικημένη περιοχή Model Colony του Καράτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος της πόλης αναφέρει ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διεσώθη κανείς από τους επιβαίνοντες με τις πηγές να μιλούν ότι ανάμεσα τους ήταν διάσημα πρόσωπα του Πακιστάν, ενώ όλα τα νοσοκομεία της περιοχής τέθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Κι αυτό, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να υπάρχουν πολλοί ακόμα νεκροί και τραυματίες από το γεγονός ότι το αεροσκάφος έπεσε ανάμεσα σε κτήρια!

Μοιραστείτε το: