03/08/2020
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 - 23:19

Μάντζιος: «Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Ο προπονητής της Λαμίας μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τη... μετά κορωνοϊού εποχή

Η Λαμία κάνει κι αυτή τα βήματα που χρειάζεται για να επιστρέψει στην κανονικότητα, με τον Άκη Μάντζιο να θεωρεί πως «όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο για εμάς».

Ο  Έλληνας προπονητής μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο πλαίσιο της προπόνησης της Πέμπτης (21/5) και εξήγησε πως «από πλευράς θεάματος, οι ομάδες δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης ένας ακόμα λόγος είναι και η ζέστη και οι ψηλές θερμοκρασίες που θα γίνουν τα παιχνίδια μέχρι τα μέσα Ιουλίου.  Όλο αυτό το κομμάτι θέλει πολύ καλή διαχείριση και ελπίζω να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάει η ομάδα πιο ψηλά».

Ο τεχνικός του συλλόγου από τη Φθιώτιδα αναφέρθηκε στη δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λέγοντας ότι «δουλέψαμε με τους μαζί τους με συγκεκριμένο πρόγραμμα, εν μέσω δύσκολων συνθηκών. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους. Δώσαμε έμφαση στο κομμάτι της δύναμης και κρατήσαμε τα παιδιά σε καλή κατάσταση. Υπάρχει καλή διάθεση και πλέον με τις ομαδικές προπονήσεις δίνουμε έμφαση σε ασκήσεις με μπάλα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Με το που ξεκινήσαμε τις προπονήσεις κάναμε κάποια εργομετρικά τεστ. Σίγουρα κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν πριν διακοπεί το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο σε τέσσερις εβδομάδες να επανέλθει ο ποδοσφαιριστής αλλά ευελπιστούμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και το κυριότερο είναι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Μοιραστείτε το: