07/07/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 - 20:52

Υγειονομικός υπεύθυνος και βαν με... κοκκινόμαυρο στίγμα στην Παναχαϊκή

Οι Αχαιοί δείχνουν να είναι αεικίνητοι

Συνεχής κινητικότητα για όλα τα θέματα καταγράφεται στην Παναχαϊκή, με τους «κοκκινόμαυρους» να ενημερώνουν την Πέμπτη (21/5) ότι ο γιατρός της ομάδας Βασίλης Συριόπουλος ορίστηκε υγειονομικός υπεύθυνος.

«Έπειτα από σχετικό έγγραφο της διοργανώτριας αρχής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως όρισε υγειονομικό υπεύθυνο τον ιατρό της ομάδας κ. Βασίλη Συριόπουλο.

Ο κ. Βασίλης Συριόπουλος σε συνεργασία με στελέχη της ΠΑΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς θα επιβλέπει την τήρηση των κανόνων υγιεινής όπως αυτοί προβλέπονται στο πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Μάλιστα την Πέμπτη (21/5) υπήρξε επικοινωνία του κ. Βασίλη Συριόπουλου με τον υγειονομικό υπεύθυνο της Super League 2 κ. Αντώνη Λεμονή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, το βαν της ΠΑΕ που εξυπηρετεί τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν θα μπορούσε να μην έχει και... κοκκινόμαυρο στοιχείο στα χρώματά του.

«Στα χρώματα της Παναχαϊκής “ντύθηκε” και το βαν της ΠΑΕ που εξυπηρετεί τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κυρίως με αυτό το βαν μεταφέρεται το υλικό από τους φροντιστές για τις προπονήσεις και τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που γίνονται τις τελευταίες μέρες, αυτή ήταν ακόμα μία παρέμβαση που στόχο είχε να δώσει μία “κοκκινόμαυρη” νότα σε ένα μέσο που χρησιμοποιείται σχεδόν σε καθημερινή βάση στους δρόμους της πόλης», αναφέρεται στην ενημέρωση των Αχαιών.

Μοιραστείτε το: