03/06/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 - 22:24

Πρόεδρος Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: «Καλό παιδί ο Σεμέδο, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει»

Ο Φρεντερίκο Βαράντας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του στόπερ του Ολυμπιακού * Ξεκίνησαν τα οικογενειακά διπλά οι «ερυθρόλευκοι»

O Ρούμπεν Σεμέδο είναι δεδομένο ότι έχει πέραση στις μεγάλες πορτογαλικές ομάδες και αυτό ισχύει και για τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην οποία αγωνιζόταν παλιότερα ο στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαράντας, αναφέρθηκε την Τετάρτη (20/5) στον 26χρονο κεντρικό αμυντικό μιλώντας σε πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για τον Σεμέδο και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδέχεται να κινηθούν τα «λιοντάρια» για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

«Είναι ένα παιδί που πέρασε άσχημα στη ζωή του. Είναι καλό παιδί σε αντίθεση με αυτό που λένε. Όταν ήταν επαγγελματίας στη Σπόρτινγκ έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Είναι επαγγελματίας, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει», είπε ο Φρ. Βαράντας.

Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν το πρωί την προετοιμασία τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επαναφέρει στην καθημερινότητα των παικτών του τα οικογενειακά διπλά.

Ένα μέρος του προγράμματος, λοιπόν, περιείχε και διπλό, κάτι απαραίτητο βέβαια από τη στιγμή που το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα επαναρχίσει σε τρεις εβδομάδες και πρέπει σταδιακά να βρουν όσο καλύτερο ρυθμό γίνεται οι Πειραιώτες.

Μοιραστείτε το: