25/05/2020
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 - 17:53

Άρης: «Κλείστε τα αυτιά σας, το δίκαιο είναι με το μέρος μας και θα επικρατήσει»

Καθησυχαστικοί οι «κίτρινοι» μετά και την υπόθεση Ίμπε * Ανέβασαν και άλλες «στροφές» ο Ματίγια και ο Μπα

Σε νέους μπελάδες μπήκαν στον Άρη με τις οφειλές προς τον Τζον Ίμπε, αλλά η διοίκηση προσπάθησε εκ νέου να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας.

Εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη (20/5) και προτρέπει τους φιλάθλους να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα λέγονται και γράφονται, τονίζοντας ότι στο τέλος θα έρθει η δικαίωση.

«Προτρέπουμε τους φίλους του Άρη να κλείσουν τα αυτιά τους σε ότι λέγεται ή γράφεται καθημερινά αναφορικά με το ban της FIFA και τις παλιές… αμαρτίες που μας ταλαιπωρούν.

Ειδικότερα να μην δίνουν σημασία στις απόψεις των “ειδικών”, που βρίσκουν ευκαιρία να διαφημιστούν δωρεάν στην πλάτη του Άρη.

Η διοίκηση και η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ χειρίζονται το ζήτημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τη δεδομένη στιγμή δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η δημοσιοποίηση των ενεργειών μας. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και στο τέλος θα επικρατήσει», αναφέρεται αναλυτικά.

Στο μεταξύ, οι «κίτρινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για τα πλέι οφ με πρωινή προπόνηση, με τους Ματίγια και Μπα να ανεβάζουν ακόμη περισσότερες «στροφές», κινούμενοι πάντα σε ατομικούς ρυθμούς.

Ο Έμαν συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Ένινγκ περιείχε τακτική και οικογενειακό διπλό.

Μοιραστείτε το: