28/05/2020
ΑΡΗΣ | Τρίτη 19 Μαΐου 2020 - 15:33

Και ο Καρυπίδης για τη Γενοκτονία

«Αποτελεί καθήκον όλων μας να θυμόμαστε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης * Συνέχισαν ξεχωριστά οι τρεις λαβωμένοι

Δεν ξέχασε τη Γενοκτονία των Ποντίων ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Έτσι με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων από την αιματοχυσία των Ελλήνων ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων έκανε την Τρίτη (19/5) παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Αποτελεί καθήκον όλων μας να θυμόμαστε και να τιμούμε τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Η 19η Μαΐου αποτελεί Ημέρα Μνήμης για το σύνολο του Ελληνισμού.

Συμπληρώνονται φέτος 101 χρόνια από αυτή τη μαύρη σελίδα της Ιστορίας και υποκλινόμαστε σήμερα με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων.

Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου γιατί το ζήτημα της Γενοκτονίας μας αφορά όλους.

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά εμείς θα θυμόμαστε πάντοτε…».

Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη με το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ωστόσο, τρεις δεν το ακολούθησαν. Ο λόγος για τους Χαβιέ Ματίγια (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Αμπού Μπα (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα), που ανέβασαν ρυθμό με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Φάμπιαν Έμαν (ενοχλήσεις στη γάμπα) συνέχισε με θεραπεία.

Μοιραστείτε το: