25/05/2020
ΑΕΛ | Τρίτη 19 Μαΐου 2020 - 14:44

Απάντησε με... λαϊκή ρήση στον Πηλαδάκη ο Κούγιας

Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ νυν και πρώην ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ * Μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους «βυσσινί»

Η... κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Αλέξη Κούγια και Κώστα Πηλαδάκη συνεχίζεται, με τον δικηγόρο και νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να βγάζει νέα ανακοίνωση την Τρίτη (19/5).

Μέσω αυτής, ο Κούγιας απαντά στον πρώην ισχυρό άντρα των «βυσσινί» χρησιμοποιώντας μια... λαϊκή ρήση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Πηλαδάκη:

«Κώστα, διάβασα τη δωρική απάντηση σου στην απάντηση μου και ο θυμόσοφος λαός για την περίπτωση κατά την οποία ένας αναφερόμενος σε έναν άλλον, εγώ δηλαδή αναφερόμενος σε σένα και στα όσα δήλωσες την ημέρα της ιδρύσεως της ΑΕΛ, του καταλογίζει με κάθε λεπτομέρεια και ο άλλος δεν έχει τίποτα να απαντήσει, έχει μία λαϊκή ρήση στην καθαρεύουσα, την οποία είμαι βέβαιος ότι δεν χρειάζεται να στην μεταφράσω στα σύγχρονα ελληνικά:

"Απορία ψάλτου, βηξ".

Υ. Γ. Πιστεύω να έχεις αντιληφθεί πόσο κακό κάνει στην προσωπική μας σχέση αυτός που αντί για σένα γράφει τις ανακοινώσεις της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ.

Δεν έχω καμία διάθεση να μην παίζουμε στο AEL FC ARENA, δεν έχω καμία αντίρρηση να πληρώνω γι αυτό, αλλά πάντοτε όλα να γίνονται με πνεύμα δικαιοσύνης».

Παράλληλα, υπήρξε και ανακοίνωση εκ μέρους των Θεσσαλών για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Αναλυτικα ο φόρος τιμής στους Έλληνες του Πόντου:

«Άσβεστες οι μνήμες Τους...

Πίκρες, δάκρυα, ασύνορη αγανάκτηση, αμέτρητοι λογισμοί και χιλιάδες "γιατί", έναν αιώνα κι έναν χρόνο μετά. Δεν σβήνουν από την πανανθρώπινη σκέψη οι τουρκικές θηριωδίες που αφάνισαν εκατοντάδες χιλιάδες φιλήσυχους πολίτες. Ο Ελληνισμός του Πόντου, δέχτηκε από τις νεοθωμανικές ορδές ένα από τα χειρότερα πλήγματα στην παγκόσμια ιστορία. Και οι επίσημες καταδίκες όπου γης, δεν αρκούν. 

Σήμερα, 19 του Μάη, οι θύμησες επιστρέφουν. Δεν ξεχνάμε ποτέ και περιμένουμε επιτέλους, όπως όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα, την οφειλόμενη ιστορική "συγνώμη" των επιγόνων του σφαγέα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τιμά τους αδικοχαμένους Ποντίους αδελφούς μας και σύσσωμη η οικογένειά της, από τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια μέχρι τον μικρότερο ηλικιακά οπαδό της, κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη τους, υποσχόμενοι πως θα την κρατήσουν για πάντα άσβεστη μέσα στις καρδιές τους».

Μοιραστείτε το: