31/05/2020
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 - 18:23

Το CAS ενημέρωσε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για συνεκδίκαση των προσφυγών τους

Ενημερώθηκε και η ΕΠΟ * Εξέλιξη που δεν ήθελαν με τίποτα οι «ασπρόμαυροι» και αντιθέτως αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των Πειραιωτών!

Τη συνεκδίκαση των προσφυγών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αποφάσισε το CAS τη Δευτέρα (18/5), σε μια εξέλιξη βέβαια που δεν ήθελαν οι «ασπρόμαυροι». Και αντιθέτως αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των θέσεων των Πειραιωτών!

Ενημερώθηκαν λοιπόν εγγράφως οι δύο ομάδες, όπως και η ΕΠΟ, για το θέμα, χωρίς πάντως να υπάρχει ενημέρωση και για την ημερομηνία εκδίκασης, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στον Ιούλιο.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν να έχουν απέναντί τους στην ίδια αίθουσα τους «ερυθρόλευκους» κι ενώ υπενθυμίζεται ότι προσέφυγαν στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να απαλλαγούν από το -7 που τους επιβλήθηκε για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη ύστερα και από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους, ζητούν τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, αφού άλλωστε αυτή η ποινή προβλεπόταν πριν προκύψει η φωτογραφική τροπολογία της κυβέρνησης για αφαίρεση βαθμών, και επικουρικά έστω να αυξηθεί η ποινή με περισσότερους βαθμούς από τους -7 που επιβλήθηκαν τόσο στον «Δικέφαλο του Βορρά» όσο και στην Ξάνθη, αφού στην κυβερνητική τροπολογία το ανώτατο όριο αφαίρεσης βαθμών είναι το -10.

Μοιραστείτε το: