03/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Κυριακή 17 Μαΐου 2020 - 22:00

Ξαφνική παραίτηση Βρακά από την ΕΠΟ της... εξυγίανσης

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου

Η... εξυγιαντική ΕΠΟ φαίνεται ότι αρχίζει να διαλύεται σιγά σιγά, όπως προκύπτει από την ξαφνική παραίτηση του Κώστα Βρακά από το Δ.Σ. και από την προεδρία της Τεχνικής Επιτροπής, που είναι υπεύθυνη για τις Εθνικές ομάδες.

Η παραίτηση του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου έγινε με ανακοίνωση την Κυριακή (17/5), όπου αναφέρεται στη δημιουργία του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων, ενώ παράλληλα θέλησε να περάσει ένα ενωτικό μήνυμα, λέγοντας ότι οι παράγοντες και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και τις αντιπαραθέσεις, για να οδηγήσουν σε καλύτερες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Το δικό μου ταξίδι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τελειώνει κάπου εδώ. Αυτό που αφήνω στη μέση είναι η δημιουργία του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων.

Οι βάσεις μπήκαν και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα. Κρατάω καλές φιλίες με πολύ αξιόλογους ανθρώπους γιατί υπάρχουν και τέτοιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο πρέπει να δίνεις την δυνατότητα σε άλλους να το κάνουν.

Και κλείνω με μια ευχή. Όλοι αυτοί που λένε ότι αγαπάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουν το καλό του να αφήσουν τον εγωισμό τους στην άκρη και τις αντιπαραθέσεις και ενωμένοι να το οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες. Γιατί αυτοί μπορούν και είναι κρίμα γιατί έχουν μεγάλες δυνατότητες ως παράγοντες. Και τις επιτυχίες τους θα τις ευχαριστιούνται περισσότερο και οι ίδιοι και οι φίλαθλοι των ομάδων τους.

Θέλει μεγάλη μαγκιά και λεβεντιά να τα σβήσεις όλα και να τα αφήσεις πίσω και να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που νομίζεις ότι σε χωρίζουν πολλά άλλα στην πραγματικότητα σε ενώνουν πολύ περισσότερα. Είστε μεγάλοι επιχειρηματίες είστε σπουδαίοι παράγοντες και όλοι σας μεγάλοι φιλάνθρωποι.

Είστε όμως πραγματικοί μάγκες; ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ! ΤΩΡΑ».

Μοιραστείτε το: