28/05/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 - 23:44

Δάρας: «Λύση δεν είναι οι 5 ημέρες, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος αν υπάρξει κρούσμα»

O πρόεδρος του Πανιωνίου τόνισε ότι η ομάδα του είναι μαθημένη στα δύσκολα αναφορικά με τη σωτηρία της στη Σούπερ Λίγκα 1 * Τι είπε για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Η εισήγηση του ΕΟΔΥ για συνέχιση της αγωνιστικής δράσης στην Σούπερ Λίγκα 1 και καραντίνα 5 ημερών σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού προκάλεσε απορία στον Χρήστο Δάρα.

Μιλώντας στον Metropolis 95,5 την Παρασκευή (15/5), ο πρόεδρος του Πανιωνίου ανέφερε πως «αυτοί που αποφασίζουν δε ξέρουν από ποδόσφαιρο, οι οδηγίες που έλεγαν πριν ήταν ότι αν κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό, μένει σε απομόνωση 15 μέρες και τώρα λένε για έναν ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σε απομόνωση μόλις πέντε μέρες.

Όλοι ευχόμαστε να μην υπάρχει κανένα κρούσμα εφόσον ξανά αρχίσουμε το πρωτάθλημα. Για μένα η λύση δεν είναι οι πέντε μέρες, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος εφόσον προσβληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής».

Επιπλέον, ο Δάρας τόνισε πως «ο Πανιώνιος έχει θέματα και το πώς θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Άλλωστε, η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα. Το ξέραμε από τη στιγμή που αναλάβαμε τον σύλλογο».

Τέλος, τοποθετήθηκε για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, λέγοντας πως «κάθε χρόνο από την πρώτη μέρα που είμαι στο ποδόσφαιρο ακούω μόνο υποσχέσεις και έχουμε χορτάσει. Όλοι είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, αλλά με καθαρά πλάνα στις ομάδες. Καθαρίστε πρώτα το τοπίο και που ανήκει ο καθένας και μετά να πάμε στην κεντρική διαχείριση.

Φέτος, μόνο πρωτάθλημα δεν έχει και περισσότερο ασχολούμαστε με θέματα πολυϊδιοκτησίας, παρά με το ποδόσφαιρο. Τις προηγούμενες σεζόν που η ΕΕΑ έβγαζε μια απόφαση έμενε, ενώ φέτος είχαμε κυβερνητική παρέμβαση για να αλλάξει».

Μοιραστείτε το: