28/05/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 - 17:32

Πάνθηρες: «Ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς είναι απλώς ένα άδειο σόου για τους χορηγούς»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου δεν θέλουν να γίνουν ματς εν μέσω κορωνοϊού

Αντίθετοι με τη διεξαγωγή αγώνων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου.

Παράλληλα, οι «Πάνθηρες», με ανάρτηση την Τετάρτη (13/5) στη σελίδα τους στο facebook, συντάσσονται με εκατοντάδες συνδέσμους ευρωπαϊκών ομάδων, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να γίνονται παιχνίδια χωρίς κόσμο στις εξέδρες και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς του είναι απλώς ένα άδειο σόου για τους χορηγούς».

Αναλυτικά: «Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε lockdown, χιλιάδες θρηνούν τους νεκρούς τους, εκατοντάδες είναι μεταξύ ζωής & θανάτου και ταυτόχρονα η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού φοβάται για την εργασία, το σπίτι και το μέλλον των παιδιών του, κάποιοι σκέφτονται να πραγματοποιήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Η “ιδέα” για συνέχιση των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πώς το σύγχρονο ποδόσφαιρο ανήκει σε αδίστακτους επιχειρηματίες, μακριά από εμάς τους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται μόνο για business.

Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς του είναι απλώς ένα άδειο σόου για τους χορηγούς ενώ ταυτόχρονα είμαστε της άποψης ότι κανένας εργαζόμενος (εργάτες αποθήκης, stewards, οδηγοί κλπ) δεν θα πρέπει να διακινδυνεύει τη ζωή του για μια ζωντανή μετάδοση».

Μοιραστείτε το: