31/05/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τρίτη 12 Μαΐου 2020 - 14:51

Πρωτοβουλία Παναχαϊκής με σύσταση επιτροπής από τους 12 προέδρους της SL2!

Διακοπή πρωταθλήματος, περικοπές και αναδιάρθρωση τα θέματα * Συμφωνία Μπάρλου με Καγιούλη για ενημέρωση όλων των ομάδων

Κίνηση έκπληξη με πρωτοβουλία της Παναχαϊκής! Οι Πατρινοί αποφάσισαν να ηγηθούν κίνησης για να τρέξουν οι εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα 2. Όπως έγινε γνωστό από την Παναχαϊκή ο Γιώργος Μπάρλος (ΦΩΤΟ) συμφώνησε με τον αφεντικό της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Νίκο Καγιούλη να δημιουργήσουν επιτροπή με 12 με τους προέδρους των ομάδων της κατηγορίας για να αποφασίσουν, σε συνάντηση τους πιθανότατα στην Αθήνα εν όψει της γενικής συνέλευσης της διοργανώτριας, για τρία καυτά θέματα: Τη διακοπή του πρωταθλήματος της SL2, τις περικοπές σε συμβόλαια και την πιθανότητα αναδιάρθρωσης!

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την εν λόγω εξέλιξη την Τρίτη (12/5) αναφέρει τα εξής:

«Έπειτα από επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργος Μπάρλος με τον αντίστοιχο της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Νίκο Καγιούλη αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή 12 μελών αποτελούμενη μόνο από τους προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης με πιθανό τόπο συνάντησης την Αθήνα. Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να βγει μια απόφαση που θα αφορά την τύχη του πρωταθλήματος. Τα ηνία συντονισμού της εν λόγω διαδικασίας έχει αναλάβει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέσω του προέδρου της, δείχνοντας ότι παίρνει την σκυτάλη σε μια δύσκολη κατάσταση. Η Παναχαϊκή βγαίνει δυνατά προς τα έξω, θέλοντας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα και στις εξελίξεις. Θα αποσταλούν mail προς όλους τους προέδρους των 12 ΠΑΕ, ώστε να γίνει η ενημέρωσή τους με θεματολογία:

1) Απόφαση για διακοπή πρωταθλήματος

2) Περικοπές συμβολαίων

3) Πιθανή αναδιάρθρωση».

Μοιραστείτε το: