30/09/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 - 20:46

Ο Λούλης κατηγορήθηκε για σεξισμό και λέει ότι έφαγε διαδικτυακό bullying...

Κόπηκε άρον άρον το διαφημιστικό σποτ στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο γνωστός ηθοποιός για την αναγκαιότητα να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις πλατείες λόγω του κορωνοϊού

Eίπε να κάνει ένα καλό ο Χρήστος Λούλης, αλλά βρέθηκε τελικά σε άσχημη θέση ο γνωστός ηθοποιός.

Ήταν ο πρωταγωνιστής, λοιπόν, σε ένα τηλεοπτικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναγκαιότητα να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις πλατείες λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο προκλήθηκαν αρνητικές κριτικές περί σεξισμού και το σποτ αποσύρθηκε άρον άρον.

Ο ίδιος ο Χ. Λούλης δήλωσε τη Δευτέρα (11/5) στον ΣΚΑΪ ότι δέχθηκε διαδικτυακό bullying και πως δεν κατάλαβε τελικά γιατί αποσύρθηκε το σποτ.

«Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο το διαδικτυακό bullying που έφαγα. Δέχτηκα μηνύματα ότι είμαι σεξιστης, ότι είμαι υπέρ της κυβερνησης κλπ.

Δεν έχω καταλάβει γιατι αποσύρθηκε, ψάχνουν να βρουν το σεξισμό παντού και στο τέλος δεν τον βλέπουν εκεί που υπάρχει πραγματικά. Πάντα ένας θα είναι πιο συνετός και ένας πιο επιπόλαιος. Είναι σεξιστικό να θεωρούν ότι εγώ εκπροσωπώ όλους τους ανδρες και η γυναίκα που υποθετικά μιλάω στο σποτ εκπροσωπεί όλες τις γυναίκες», είπε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι δεν μετάνιωσε που το έκανε, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Μοιραστείτε το: