03/06/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Σάββατο 9 Μαΐου 2020 - 13:38

Δε ξεχνάει τον Ιωνικό ο Χάουγκλαντ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Νίκαιας

Ο Τροντ Χάουγκλαντ αποτέλεσε μέλος της σπουδαίας ομάδας του Ιωνικού που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου το 1999 και έπαιξε στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά και, όπως φαίνεται, δε ξεχνάει με τίποτα τον σύλλογο από τη Νίκαια!

Ο Νορβηγός παλαίμαχος αμυντικός, που φόρεσε τη μπλε φανέλα μεταξύ 1999 και 2003 και μέτρησε 79 συμμετοχές με 3 γκολ, εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου και έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Μεταξύ άλλων, ο 44χρονος πρώην αμυντικός είπε πως «όταν υπέγραψα στον Ιωνικό, ήταν σαν μια περιπέτεια. Ο πρόεδρος, το τεχνικό τιμ, οι συμπαίκτες και ο κόσμος με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και με έβαλαν στο κλίμα από την πρώτη μέρα. Για εμένα που προερχόμουν απο μία μικρή περιοχή της Νορβηγίας, ήταν κάτι πρωτόγνωρο, όπως και το ξεκίνημα μία τεράστιας εμπειρίας για εμένα».

Αναφορικά με τη μεγάλη πορεία στο Κύπελλο του 1999, ο Σκανδιναβός ανέφερε ότι «θυμάμαι κάποια παιχνίδια, αλλά αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι οπαδοί που μας περίμεναν μετά τον ημιτελικό και πλέον ετοιμαζόμασταν για τον τελικό. Ηταν μία μεγάλη στιγμη. Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω την σημασία που είχε για εμάς και τον σύλλογο. Στον τελικο θυμάμαι την υπέροχη ατμόσφαιρα όταν μπήκαμε στο γήπεδο για το ξεκίνημα του αγώνα.. Θυμάμαι όμως και το συναίσθημα όταν χάσαμε και το αίσθημα της απογοήτευσης για τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας υποστηρίξει».

Επιπλέον, ο Χάουγκλαντ παραδέχτηκε πως «έχω έρθει σε επαφή με κάποιους από τους τότε συμπαίκτες μου μέσω Facebook αλλά θα ήθελα να ήταν περισσότεροι. Εύχομαι να έρθω στην Ελλάδα με τα τρία μου παιδιά και να τους ξεναγήσω».

Πλέον, ο Νορβηγός διατηρεί μαζί με τον κουνιάδο του μαγαζί με αθλητικά είδη. Το μήνυμά του για τους φίλους του Ιωνικού; «Χαίρομαι που ήμουν ένας από εσάς, δε θα σας ξεχάσω ποτέ»!

Μοιραστείτε το: