28/10/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 - 14:28

Απίστευτο: «Πέθαναν» Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παπά στο αρχείο της ΕΡΤ! (pic)

Ανεπίτρεπτη διπλή γκάφα ολκής το πρωί της Τετάρτης στη σελίδα στο facebook * Έντονες διαμαρτυρίες και συγγνώμη εν συνεχεία

Έγινε και αυτό εις διπλούν! Το αρχείο της ΕΡΤ στο facebookτο πρωί της Τετάρτης (6/5) υπέπεσε σε ανεπίτρεπτη γκάφα ολκής, καθώς οι διαχειριστές της «πέθαναν» τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά αναγγέλλοντας την προβολή εκπομπών στη μνήμη τους!

-«Απόσπασμα από την εκπομπή ‘‘Το καλλιτεχνικό καφενείο’’, παραγωγής 1985, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τους πιο στενούς του συνεργάτες. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή», έγραψαν για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

-«Απόσπασμα από την εκπομπή ‘‘Παρουσίες - Ειρήνη Παπά στις Ωδές του Βαγγέλη Παπαθανασίου’’, στην οποία η σπουδαία ηθοποιός ερμηνεύει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μας ξεναγεί στο χωριό της, Χιλιομόδι, αλλά και σε μέρη που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στην Ειρήνη Παπά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή», ήταν η αντίστοιχη ανάρτηση για τη σπουδαία ηθοποιό.

Το τραγικό σφάλμα έφερε σωρεία αντιδράσεων σε σχόλια αναγνωστών, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ το αντιλήφθηκαν, έσβησαν τις αναρτήσεις και εν συνεχεία ζητήθηκε συγγνώμη για το λάθος.

Μοιραστείτε το: