28/05/2020
ΑΕΚ | Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 - 09:30

Τρικ της ΑΕΚ η Ριζούπολη, για καλύτερη συμφωνία με το ΟΑΚΑ!

Το a-sports.gr αποκαλύπτει τα πραγματικά δεδομένα αναφορικά με την έδρα της Ένωσης τη σεζόν 2020-21

Τα δημοσιεύματα είναι αμέτρητα εδώ και ένα τουλάχιστον τρίμηνο… Όλα παρουσιάζουν ως ιδανική λύση για την ΑΕΚ τη Ριζούπολη για τη μεταβατική σεζόν 2020-21… Μάλιστα, κάποια ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη με μετακόμιση της Ένωσης καιρό τώρα, ενώ συχνά - πυκνά φιλοξενούνται τοποθετήσεις από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος εμφανίζεται καθ’ όλα σύμφωνος και περιγράφει ως «θείο δώρο» την έλευση του «Δικεφάλου» στο γήπεδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αυτή ήταν και η αιτία, που στα μέσα Απριλίου η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αντέδρασε υπογραμμίζοντας με θέση της ότι σε εκείνη ανήκει η αποκλειστική χρήση του «Γ. Καμάρας» και δεν της έχει γίνει καμία κρούση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Μπαίνοντας στην τρίτη εβδομάδα από τότε το ρεπορτάζ του a-sports.gr αναφέρει ότι ουδεμία -καν- ενόχληση δεν υπήρξε από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης για τη χρονιά πριν οι «κιτρινόμαυροι» εγκατασταθούν στο στολίδι της παλιάς Νέας Φιλαδέλφειας, την «Αγιά Σοφιά»!

Έτσι ψάχνοντας λίγο παραπάνω… ανακαλύφθηκε η αιτία όλης αυτής της ιστορίας, που μέχρι τώρα είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένη και μόνο.

Η Ριζούπολη και η παρουσία της Ένωσης εκεί αποτελεί ένα τρικ για να υπάρξουν ευνοϊκότερη όροι για τη συνέχιση της παρουσίας της στο ΟΑΚΑ!

Κοινώς, η μετακόμιση στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι ένας μοχλός πίεσης προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου για να… χαλαρώσει και να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ με καλύτερους όρους προς τους «κιτρινόμαυρους» ως προς το ενοίκιο.

Κι όλα αυτά είναι και η μόνη εξήγηση της αντιδιαστολής, που υπάρχει ανάμεσα στη βεβαιότητα περί παρουσίας της ΑΕΚ στη Ριζούπολης χωρίς να έχει υπάρξει καν ενόχληση για το γήπεδο με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, που έχει εξασφαλίσει για μία πενταετία αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση του γηπέδου, έπειτα από συμφωνητικό με τον Γ.Σ.

Έτσι λοιπόν, εξηγούνται όλα…

Το αν, πάντως, η επιθυμία της ΑΕΚ και ο στόχος της στεφθεί με επιτυχία δεν θα αργήσει να φανεί…

Μοιραστείτε το: