29/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Κυριακή 3 Μαΐου 2020 - 20:17

Σούπερ Λίγκα 1: Έσπευσαν να διαψεύσουν τα νούμερα του «κουρέματος» στους παίκτες

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΣΑΠ * Δεν έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και θα συνεχιστεί

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά των ομάδων και στο προσκήνιο για τη Σούπερ Λίγκα 1 έχει έρθει και το τι θα γίνει με τις μάλλον αναπόφευκτες περικοπές στα συμβόλαια των παικτών.

Σε αυτό το πλαίσιο έγινε τηλεδιάσκεψη το Σάββατο (2/5) ανάμεσα στη Λίγκα και τον ΠΣΑΠ, με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού και εκπρόσωπο της ΑΕΚ Μηνά Λυσάνδρου, τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη από την πλευρά του Παναθηναϊκού, τον Μάκη Γκαγκάτση από τον ΠΑΟΚ και την Κάτια Κοξένογλου από τον Ατρόμητο να συμμετέχουν, μαζί με τον νομικό σύμβουλο της Λίγκας Γιάννη Οικονομάκη.

Οι διαπραγματεύσεις με το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών δεν κατέληξαν, βέβαια, σε κάποια συμφωνία (θα ήταν πρόωρο κάτι τέτοιο), με τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ενώ κάποια νούμερα που είδαν την Κυριακή (3/5) το φως της δημοσιότητας σχετικά με το «κούρεμα» στους παίκτες (ψαλίδι 27% αν ολοκληρωθεί η σεζόν και 33% αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα) διαψεύστηκαν από πλευράς συνεταιρισμού.

Υπάρχει άλλωστε εμπιστευτικότητα στις συζητήσεις των δύο πλευρών και οι εξελίξεις αναμένονται εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος.

Μοιραστείτε το: