30/10/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 3 Μαΐου 2020 - 14:42

Στα σκαριά νέα βιογραφική ταινία για τη Γουίτνεϊ Χιούστον

Θα ονομάζεται «I Wanna Dance With Somebody»

Άλλη μια βιογραφική ταινία για την πολυτάραχη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον είναι στα σκαριά.

Η ταινία πήρε την έγκριση της οικογένειας της αείμνηστης τραγουδίστριας και θα φέρει τον τίτλο «I Wanna Dance With Somebody», όπως μια από τις μεγάλες τις επιτυχίες.

Όπως ανακοινώθηκε, η νέα μεγάλου μήκους ταινία θα έχει στην παραγωγή τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό, Κλάιβ Ντέιβις, σκηνοθέτη τη Στέλλα Μέγκι και σεναριογράφο τον Άντονι ΜακΚάρτεν.

Σε ανακοίνωσή της η Πατ Χιούστον, μάνατζερ και νύφη της εκλιπούσας, αναφέρει ότι «οι παραγωγοί περιγράφουν την ταινία “I Wanna Dance with Somebody”, ως διασκεδαστικό, συναισθηματικό και θλιβερό ύμνο της ζωής και της μουσικής της σπουδαιότερης τραγουδίστριας της ποπ R&B όλων των εποχών, παρακολουθώντας το ταξίδι της από την αφάνεια στο μουσικό στερέωμα.

Ενώ είμαστε πολύ ειλικρινείς σχετικά με το τίμημα που απαιτούσε η φήμη, θα είναι τόσο πλούσιο όσο και περίπλοκο έπος της αναζήτησης του τέλειου γάμου μεταξύ τραγουδιού και τραγουδίστριας και κοινού, και ταυτόχρονα η συγκινητική ιστορία ενός απλού κοριτσιού του Τζέρσεϊ που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.

Είμαι πλάι στις καρδιές των συνεργατών που επιλέχθηκαν για την παραγωγή μιας ταινίας που εμψυχώνει και εμπνέει όσους την αγαπούσαν και σας δίνω τον λόγο μου ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε τη φωνή που όλοι ερωτευθήκαμε και θα λατρεύουμε για πάντα!».

Μοιραστείτε το: