21/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 - 13:09

Λεουτσάκος: «Είναι δύσκολο να ξεκινήσουμε, αλλά ό,τι αποφασίσουν οι ομάδες»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 και Football League άφησε ανοιχτό το θέμα της αναδιάρθρωσης, αν υπάρξει στήριξη από την κυβέρνηση

Δύσκολη βλέπει την επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Μιλώντας τη Δευτέρα (27/4) στην «ΕΡΑ Σπορ», σημείωσε ερωτηθείς για την επόμενη μέρα ελέω κορωνοϊού: «Πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να αποφασίσει ενιαία για την επόμενη μέρα. Προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών. Αν έχουμε διαβεβαίωση των αρχών για την ασφάλεια τους είμαστε ανοιχτοί στο να ξεκινήσουμε».

Σε άλλο σημείο, όμως, επεσήμανε ότι «είναι πάντως δύσκολο να ξεκινήσουμε». Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι η όποια απόφαση θα παρθεί μαζί με τις ομάδες: «Από εκεί και πέρα, θα γίνει ότι αποφασίσουν οι ομάδες. Εγώ τη βούληση των ΠΑΕ εκφράζω, δεν εκπρόσωπο κάποια ομάδα».

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το θέμα της αναδιάρθρωσης: «Όλα είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν αποφασίσει η κυβέρνηση να στηρίξει την επόμενη ημέρα συζητάμε τα πάντα».

Όσον αφορά τη οικονομική στήριξη της ΦΙΦΑ, τόνισε: «Φυσικά δικαιούμαστε στήριξη».

Όπως είπε, τα επόμενα βήματα θα καθοριστούν και μετά την τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. και την επικοινωνία με τον Λευτέρη Αυγενάκη την Τρίτη (28/4).

Επίσης, σημείωσε ότι «αναμένουμε το ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ περιμένουμε και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ».

Μοιραστείτε το: