30/11/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 - 09:49

Αποφασίζουν για Κύπελλο, Γ’ Εθνική, Γυναικείο στην ΕΠΟ

Την Τετάρτη (29/4) είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής * Τι θα γίνει με τη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, έδρα Εθνικής

Να εκτιμήσουν την κατάσταση με τον κορωνοϊό, αφού θα ξέρουν τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων ελέω κορωνοϊού, που θα έχει μιλήσει μια ημέρα νωρίτερα, θα έχουν στην ΕΠΟ…

Κι αυτό γιατί την Τετάρτη (29/4) στην Ομοσπονδία έχουν προγραμματίσει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σε αυτή θα αποφασίζουν (ή θα προσπαθήσουν έστω) για το τι θα γίνει με το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο «χρωστάει» τρία ματς ακόμα μέχρι την ολοκλήρωση του, τις δύο ρεβάνς των ημιτελικών (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Άρης - ΑΕΚ) και τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και τι θα γίνει με τη Γ’ Εθνική, το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και τα λοιπά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τα οποία βρίσκονται σε αναστολή.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να παρθεί απόφαση για το ποια θα είναι η έδρα της Εθνικής στο νέο Nations League.

Τέλος την Ε.Ε. της ΕΠΟ θα απασχολήσει και η εκκρεμότητα με τη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας για να υπάρξει η τροποποίηση του καταστατικού για να γίνουν οι αρχαιρεσίες μέσα στο καλοκαίρι αντί για τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ.

Μοιραστείτε το: