14/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Κυριακή 26 Απριλίου 2020 - 15:46

Θλίψη και σε ΚΕΔ και ΕΠΟ για Κουκουλάκη

Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Στο πένθος βυθίστηκε και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην είδηση του θανάτου του Γιώργου Κουκουλάκη.

Ο εκλιπών, άλλωστε, ήταν επί δεκαετίες διεθνής διαιτητής, παρατηρητής και μέλος της ΚΕΔ, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

ΚΕΔ και ΕΠΟ εξέδωσαν την Κυριακή (26/4) συλλυπητήρια ανακοίνωση, πλέοντας το εγκώμιο του εκλιπόντα.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/ΕΠΟ εκφράζουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για την αδόκητη απώλεια του παλαίμαχου διεθνή διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με πάθος και προσήλωση επί δεκαετίες το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία, ως διεθνής διαιτητής, παρατηρητής και μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ήταν μια από τις κορυφαίες και πλέον εμβληματικές μορφές που ανέδειξε η Ελληνική Διαιτησία, και με τις ικανότητες και την ακέραια προσωπικότητά του άφησε πολύτιμη κληρονομιά για την πορεία της στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αιωνία του η μνήμη».

Μοιραστείτε το: