29/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 - 16:33

Σούπερ Λίγκα 2: Μεγάλος προβληματισμός για την υγεία ελέω πανδημίας και ειδική επιτροπή

To Δ.Σ. της δεύτερης κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης ανέλυσε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί * Επταμελές άτυπο όργανο υπό τον Λεουτσάκο θα ξεκινήσει επαφές με τους πάντες * Στο τραπέζι και η αναδιάρθρωση * To a-sports.gr έχει το ρεπορτάζ

Την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί ελέω κορωνοϊού ανέλυσαν στη Σούπερ Λίγκα 2 σε Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4)…

Στο σύνολο τους και οι 12 ομάδες εξέφρασαν τον έντονο και μεγάλο τους προβληματισμό για την υγεία εξαιτίας της πανδημίας, που μοιραία επηρεάζει τη δυνατότητα ή μη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά η μόνη ΠΑΕ που τάχθηκε ανοιχτά ότι θα πρέπει να επανεκκινήση η SL2 ήταν η Δόξα Δράμας! Πάντως, δεν πάρθηκε καμία απόφαση και φυσικά δεν έγινε ουδεμία ψηφοφορία για οτιδήποτε. Και αυτό ειναι απόλυτα διαστραυρωμένο ως πληροφορία από το a-sports.gr.

Μάλιστα, αποφασίσθηκε, έπειτα από πρόταση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη η σύσταση ειδικής επιτροπής για να εξετάσει τα ζητήματα, που έχουν ανακύψει με βασικό πεδίο το τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Το εν λόγω άτυπο όργανο θα λειτουργεί υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο και θα μετέχουν ακόμα οι Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Αντώνης Ροκάκης (Χανιά), Κώστας Κολοκυθάς (Λεβαδειακός) και από τη Football League, που μετέχει στο Δ.Σ. με τρεις εκπροσώπους οι Ηλίας Αϊβάζογλου (Τρίκαλα) και Μιχάλης Χατζηνικήτας (Ιάλυσος).

Η επιτροπή θα κάνει συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, τη διοίκηση της Σούπερ Λίγκας 1 και την ΕΠΟ.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση από τον Λεουτσάκο για το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών, αλλά και για μάσκες, που έχει δώσει ως προσφορά η διοργανώτρια σε μια προσπάθεια βοήθειας των ευπαθών ομάδων από την πανδημία.

Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι έπεσε από τον πρόεδρο των Χανίων και το θέμα της αναδιάρθρωσης, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια περαιτέρω ανάλυση.

Τέλος συμφωνήθηκε την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη και αυτή αναμένεται να γίνει μετά τις πρώτες εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων μετά τις 4 Μαΐου.

Μοιραστείτε το: