30/11/2020
ΓΓΑ | Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 - 15:44

Κατατέθηκε η τροπολογία Αυγενάκη για τροποποίηση κανονισμών

Άνοιξε ο δρόμος για αλλαγές λόγω της πανδημίας σε όλες τις Ομοσπονδίες * Δίνεται η δυνατότητα αναδιαρθρώσεων

Αποφασίζουν οι Ομοσπονδίες... Την Πέμπτη (23/4) άνοιξε ο δρόμος για αλλαγές στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων τους για τη σεζόν 2019-20, αφού ο Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε στη Βουλή τη σχετική τροπολογία.

Η εν λόγω τροπολογία συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και μεταξύ άλλων προβλέπει τη δυνατότητα τροποποίησης κανονισμών και προκηρύξεων αθλητικών διοργανώσεων με άμεση ισχύ.

Κάτι που σημαίνει ότι δίνεται μεγάλη ευκαιρία σε άπαντες να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματά τους και ταυτόχρονα είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να τα σταματήσουν...

Επίσης, σε αυτή ρυθμίζεται η μεταβατική λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), από την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος της μετατροπής του σε ΕΟΚΑΝ έως ότου και να διαπιστωθεί η λειτουργική ετοιμότητα του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ).

Δείτε ΕΔΩ την τροπολογία – προσθήκη, την αιτιολογική της έκθεση και τον πίνακα τροποποιούμενων – καταργούμενων διατάξεων.

Μοιραστείτε το: