03/06/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 - 14:30

Επιμένει στη συνέχιση του πρωταθλήματος ο Ιωνικός

Δυσαρέσκεια επειδή δεν κλήθηκε στην άτυπη συνάντηση για τη διακοπή του

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όπως και όλα τα άλλα, έχει διακοπεί και οι συμμετέχουσες ομάδες περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο Ιωνικός παραμένει σταθερός στη θέση του για συνέχισή του και με ανακοίνωσή του την Πέμπτη (23/4) εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην άτυπη συνάντηση κάποιων ομάδων που ζητούν τη διακοπή του.

Βέβαια, οι εν λόγω ομάδες είναι κυρίως αυτές που έχουν μείνει εκτός στόχων και η συνάντηση ήταν άτυπη και όχι θεσμική, με τη διοργανώτρια να μην έχει κάποια εμπλοκή.

Ο Ιωνικός, πάντως, ξεκαθαρίζει ότι θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν και το γήπεδό του είναι απολύτως ασφαλές για να φιλοξενήσει τα ματς ακόμα και υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H  ΠΑΕ Ιωνικός και ο Πρόεδρος της κος Ιωάννης Τσιριγώτης  εκφράζουν  την βαθιά τους δυσαρέσκεια, αλλά και τον έντονο προβληματισμό τους ως προς το γεγονός της μη πρόσκλησης τους , αλλά και ούτε καν ενημέρωσης του στη διάσκεψη  ομάδων  της Football League.  Αρχικά ως καλοπροαίρετοι και  καλόπιστοι θα θεωρήσουμε ότι αυτή η ενέργεια δεν έγινε τεχνηέντως.   

Δοθείσης της ευκαιρίας καθιστούμε σαφές και σε όλους τους τόνους  ότι η ΠΑΕ Ιωνικός είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής  του Πρωταθλήματος και μάλιστα όταν αυτή υποκινείται  από ιδιοτελείς σκοπούς.  Αντιθέτως αδημονεί για την ολοκλήρωση του. Παράλληλα, δηλώνει πανέτοιμη, μιας και αρχή μας είναι πως τα Πρωταθλήματα πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στους αγωνιστικούς χώρους με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, και όχι να κρίνονται σε μυστικές συναντήσεις με γνώμονα επιθυμίες κατά το δοκούν και διάφορα προσχήματα.

Οι δομές και οι εν γένει εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ιωνικού, με ενέργειες του Προέδρου του,  πληρούν και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές σε θέματα υγιεινής και διεξαγωγής υψηλού επιπέδου αγώνων.  Με μόνο οδηγό τις εντολές των ειδικών και τις επίσημες αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού, τις οποίες και θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα, είμαστε σε αναμονή.

Προτεραιότητα μας είναι  η δημόσια υγεία και  η εύρυθμη λειτουργία του Πρωταθλήματος που είμαστε βέβαιοι ότι αν συνεχιστεί θα μας  βρει Πρωταθλητές.

Αντιπρόεδρος  ΠΑΕ Ιωνικός

Χάρης Λεουνάκης».

Μοιραστείτε το: