28/09/2020
Ισπανία | Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 - 22:07

Χαμός στη Μπαρτσελόνα, παραιτήθηκαν έξι μέλη του Δ.Σ.

Μόνο ευοίωνες δεν είναι οι ενδείξεις για τον πρόεδρο, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου

Δεν τους έφτανε ο κορωνοϊός στη Μπαρτσελόνα, έχουν και τα διοικητικά προβλήματα να λύσουν. Έξι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας υπέβαλλαν την παραίτησή τους αργά το βράδυ της Πέμπτης (9/4), καθώς ήρθαν σε ρήξη με τον πρόεδρο, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Πρόκειται για τους αντιπροέδρους Εμίλι Ρουσό και Ενρίκε Τομπάς, καθώς και τους Σίλβιο Ελίας, Γιόσεπ Ποντ, Μαρία Τεϊσιδόρ και Ζόρντι Καλσαμίλια. Ο Ρουσό μάλιστα, που θεωρούνταν ως πιθανός διάδοχος του Μπαρτομέου, δήλωσε πως πιθανότατα υπήρχε κάποιος που έβαζε χέρι στα ταμεία του συλλόγου (!), ενώ στην κοινή τους ανακοίνωση, οι παραιτηθέντες, έκαναν λόγο για «κακό χειρισμό της διοίκησης σε σημαντικά ζητήματα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Ο Μπαρτομέου δέχεται πλέον έντονες πιέσεις να επισπεύσει τις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το 2021, αν και στην απάντηση της Μπαρτσελόνα έγινε λόγος για «νομική κίνηση κατά του Ρουσό»...

Υπενθυμίζεται πως υπάρχει επίσης κόντρα μεταξύ παικτών και διοίκησης αναφορικά με το σκάνδαλο των social media πριν από μερικούς μήνες, ενώ και πρόσφατα ο Λιονέλ Μέσι υποστήριξε πως «κάποιοι στον σύλλογο θέλουν να στρέφουν τον κόσμο εναντίον μας».

Μοιραστείτε το: