28/05/2020
ΑΕΚ | Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 - 09:30

Βράνιες: «Θα έκλεινα στην ΑΕΚ, είναι το σπίτι μου»

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός επισήμανε ότι δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Αντερλέχτ, αλλά αυτό δεν είναι δική του επιλογή

Είναι καλός στόπερ και αν ήταν ισορροπημένος ως χαρακτήρας θα έκανε μεγάλη καριέρα… Ο λόγος για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έχει δεθεί με την ΑΕΚ και το έδειξε για άλλη μια φορά.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «bhfubal», υπογραμμίζοντας ότι θέλει να μείνει στους «κιτρινόμαυρους», καθώς νιώθει εδώ σαν το σπίτι του, αλλά αυτό δεν αποτελεί δική του επιλογή, καθώς ανήκει στην Αντερλέχτ…

«Για να πω την αλήθεια, αυτή τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα η σεζόν, αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ», δήλωσε ο Βράνιες, που έχει συμβόλαιο με την Βελγική ομάδα μέχρι το 2022 και αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ και συνέχισε: «Δεν αποφασίζω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει.

Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, θα έκλεινα αύριο κιόλας στην ΑΕΚ. Νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και αισθάνομαι την πόλη ω δική μου πόλη. Το ιδανικό σενάριο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα».

Μοιραστείτε το: